Klippet forgat a Navrang
2009. május 17. vasárnap, 11:10

A zenekar új lemezéről a Ciklon c. számhoz készül videó először. A történet szerint főhősünk, Oszi, egy este a zene hatására elvágyódik a város forgatagából és Budapestről indulva addig kerékpározik, míg fel nem oldódhat a felkelő nap békés sugaraiban az alföldi pusztaság közepén. Útja során, ahogy városokon, falvakon átteker élmények érik, beleláthatunk gondolataiba, találkozik a zenekar tagjaival, az ő szemével is láthatjuk a világot. Külön érdekesség, hogy a filmben megjelenik a zenekar zeneszerzője, Barnabás is egy pár new yorki képben.

A videó alapötletét a zenekar közösen ötölte ki. A stáb kb. 300 jelenetet forgatot le 18 helyszínen, öt településen (Tiszaalpár, Szentkirály, Budapest, New York, Kecskemét). A magyarországi helyszíneken Szilágyi Áron rendező, Domonkos Lajos vezető operatőr, Marsa Norbert vágó, Zsigmond Orsolya gyártásvezető, Göttinger László világosító  a stáb meghatározó tagjai. A forgatásról werkfilm is készül, melynek rendezője Fekete Péter. (A teljes stáblistát a werkfilm végén lehet majd olvasni.) Mindannyiuknak köszönet az önzetlen munkáért.
A klip iránt érdeklődést mutatnak a magyar zenei csatornák is. Amint elkészül, a Navrang YouTube csatornáján máris látható lesz. Addig nézd meg a forgatáson készült képeket.